Apartament modern si insorit, 2 camere, 2 balcoane, Tractorul, Brasov

Brasov, Brasov
CDV99446

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  350 €
  Apartament modern si insorit, 2 camere, 2 balcoane, Tractorul, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 55mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata printr-un imobil din segmentul proprietatilor noi, finalizat in anul 2017, situat  in complexul rezidential House Residence, din cartierul Tractorul.
  Proprietatea se desfasoara pe o compozitie decomandata, avand o suprafata utila de 54mp si se prezinta  pe urmatoarea configuratie:  living generos care beneficiaza de multa lumina naturala , cu o cromatica  ce subliniaza eleganta  acestuia din care se face accesul catre o terasa de 6 mp unde se poate servi in voie cafeaua sau locul ideal pentru fumatori, dormitorul intim, bucataria mobilata si utilata complet de unde se face accesul catre cel de-al doilea balcon cu o suprafata de 4 mp, baia  moderna prevazuta cu cada si holul de intrare unde exista spatiu pentru amenajarea unui dressing.
  Apartamentul dispune de toate imbunatatirile dintre care amintim termopane, parchet, centrala proprie. Se inchiriaza mobilat si utilat complet exact cum se vede in poze, mobilierul si electrocasnicele fiind toate de calitate superioara. 
   Alte avantaje pe langa eleganta si bun gust, sunt constituite de apropierea de parc si spatiu de joaca si de faptul ca  acest apartament dispune si de 1 loc de parcare.
  Se doreste ca perioada de inchiriere sa fie de minim 1 an cu posibilitate de prelungire. Preferabil fara animale de companie.

  Se ofera flexibilitate.

  Consilier dedicat acestei oferte
  domnul Catalin Colceru
  Tel: 0755953310

  Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  350 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Tractorul