Apartament modern, in apropierea padurii, Brasov

Brasov, Brasov
CDV75699

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  390 €
  Apartament modern, in apropierea padurii, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 60mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: 2001-2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata printr-un imobil din segmentul LUX, situat in complexul rezidential Tampa Gardens, avand o priveliste splendida asupra orasului.
  Proprietatea se desfasoara pe o compozitie decomandata, avand o suprafata utila de 57m2 si se prezinta pe urmatoarea configuratie: living generos care beneficiaza de multa lumina naturala, cu o cromatica ce subliniaza eleganta acestuia, la comun cu bucataria open space mobilata si utilata complet, dormitorul intim , baia moderna prevazuta cu cada, holul de intrare si terasa cu o suprafata de 17 m2 de unde te intampina o priveliste minunata asupra orasului si a padurii.
  Apartamentul dispune de toate imbunatatirile dintre care amintim termopane, parchet, centrala proprie, videointerfon, sistem de alarma. aer conditionat, etc. Se inchiriaza mobilat si utilat complet exact cum se vede in poze, mobilierul si electrocasnicele fiind toate de calitate superioara.
  Alte avantaje pe langa eleganta si bun gust, sunt constituite de privelistea de invidiat si de faptul ca acest apartament dispune si de 1 loc de parcare.
  Se doreste ca perioada de inchiriere sa fie de minim 1 an cu posibilitate de prelungire. Preferabil fara animale de companie.

  Se ofera flexibilitate.

  Consilier dedicat acestei oferte
  domnul Catalin Colceru
  Tel: 0755953310

  Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  390 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Racadau