Apartament LUX cu gradina proprie, Central, Brasov

Brasov, Brasov
CDV47437

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  90000 €
  Apartament LUX cu gradina proprie, Central, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 60mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: A (92-100)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  Propune spre vanzare o proprietate materializata printr-un apartament de LUX, intr-un proiect nou, situat in cea mai ravnita zona a Brasovului si anume Livada Postei – Drumul Poienii.
  Apartamentul este decomandat, detine o terasa de 12 mp si o gradina proprie de 29 mp.
  Apartamentele din acest proiect dispun de finisaje de lux, parchet triplustratificat, incalzire in pardoseala si articole sanitare clasa A.
  Proiectul de apartamente dispus pe S+P+4E, este prevazut cu 20 de locuri de parcare subterane si 10 locuri de parcare supraterane, are in componenta un lift performant accesibil si de la nivelul parcarilor subterane, iar izolatia exterioara este din vata minerala bazaltica.
  Pretul afisat nu include tva ( 5% sau 19% )
  Pozitia centrala, panorama deosebita, zona linistita si plina de verdeata, orientarea est-vest a imobilului si apropierea de toate punctele de interes local (scoli, gradinite, universitati, zona comerciala, banci, mijloace de transport, zone de agrement si distractie, etc) reprezinta un real avantaj si un motiv in plus pentru achizitia unui apartament in aceasta locatie.
  Lucrarile la proiect au demarat in luna iunie 2017 si vor fi finalizate in luna decembrie 2019.
  90000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Drumul Poienii