Apartament lux constructie noua, priveliste deosebita, Central, Brasov

Brasov, Brasov
CDV47440

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  90480 €
  Apartament lux constructie noua, priveliste deosebita, Central, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 65mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: A (92-100)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE
  Propune spre vanzare o proprietate materializata printr-un apartament de LUX, intr-un proiect nou, situat in cea mai ravnita zona a Brasovului si anume Livada Postei – Drumul Poienii.
  Apartamentul este semidecomandat si detine o terasa de 16 mp cu o priveliste deosebita asupra zonei de centru a Brasovului
  Apartamentele din acest proiect dispun de finisaje de lux, parchet triplustratificat, incalzire in pardoseala si articole sanitare clasa A.
  Proiectul de apartamente dispus pe S+P+4E este prevazut cu 20 de locuri de parcare subterane si 10 locuri de parcare supraterane, are in componenta un lift performant accesibil si de la nivelul parcarilor subterane, iar izolatia exterioara este din vata minerala bazaltica.
  Pretul afisat nu include tva ( 5% sau 19%).
  Pozitia centrala, panorama deosebita, zona linistita si plina de verdeata, orientarea est-vest a imobilului si apropierea de toate punctele de interes local (scoli, gradinite, universitati, zona comerciala, banci, mijloace de transport, zone de agrement si distractie, etc) reprezinta un real avantaj si un motiv in plus pentru achizitia unui apartament in aceasta locatie.
  90480 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Drumul Poienii