Apartament lux constructie noua, priveliste deosebita, Central, Brasov

Brasov, Brasov
CDV28076
90480 €
Apartament lux constructie noua, priveliste deosebita, Central, Brasov
Brasov, Brasov,

Mai multe detalii

Anunt de la: Agent Imobiliar
Suprafata: 65mp
Compartimentare: Decomandat
An constructie: dupa 2010

Detalii adaugate de utilizator

ASCENDENT IMOBILIARE
Propune spre vanzare o proprietate materializata printr-un apartament de LUX, intr-un proiect nou, situat in cea mai ravnita zona a Brasovului si anume Livada Postei – Drumul Poienii.
Apartamentul este semidecomandat si detine o terasa de 16 mp cu o priveliste deosebita asupra zonei de centru a Brasovului
Apartamentele din acest proiect dispun de finisaje de lux, parchet triplustratificat, incalzire in pardoseala si articole sanitare clasa A.
Proiectul de apartamente dispus pe S+P+4E este prevazut cu 20 de locuri de parcare subterane si 10 locuri de parcare supraterane, are in componenta un lift performant accesibil si de la nivelul parcarilor subterane, iar izolatia exterioara este din vata minerala bazaltica.
Pozitia centrala, panorama deosebita, zona linistita si plina de verdeata, orientarea est-vest a imobilului si apropierea de toate punctele de interes local (scoli, gradinite, universitati, zona comerciala, banci, mijloace de transport, zone de agrement si distractie, etc) reprezinta un real avantaj si un motiv in plus pentru achizitia unui apartament in aceasta locatie.

 

Contacteaza Vanzatorul

    Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi sau sa Intri in contul tau
    90480 €

    Locatie imobil

    Brasov, Brasov
    Drumul Poienii