Apartament decomandat, regim vila, zona Drumul Poienii, Brasov

Brasov, Brasov
CDV27594

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  59800 €
  Apartament decomandat, regim vila, zona Drumul Poienii, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 55mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: 1977-1990

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE,

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un apartament situat intr-o zona deosebita a Brasovului, mai exact zona Blumana - strada Closca. Situata la nici 2 minute de centrul Brasovului, proprietatea dispune de o configuratie deosebita, cu 2 camere structura decomandata, hol, bucatarie, baie, beci, si un avantaj deosebit, o terasa de exceptie din care se poate admira o panorama splendida asupra Brasovului (vedere catre Tampa, vedere catre Cetatuia Brasovului, vedere panoramica asupra orasului). Amenajarea interioara a apartamentului a fost facuta dupa un concept unic, care ii pune in valoare pozitia privilegiata din cladire, materialele folosite find de cea mai buna calitate si atent selectionate de catre proprietar
  De asemenea proprietatea dispune de loc de parcare rezidential, in fata imobilului. Imobilul este insorit pe toata durata zilei, acest fapt fiind inca un atu important.
  Oferta este recomandata atat pentru segmentul rezidential cat si pentru cel investitional. Se ofera conditii avantajoase si flexibilitate la tranzactionare .

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  59800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Closca