Apartament cochet in zona in plina dezvoltare.

Brasov, Brasov
CDV27593

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  78000 €
  Apartament cochet in zona in plina dezvoltare.
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 55mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: dupa 2010

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  va propune spre vanzare un apartament de 2 camere cu o structura decomandata materializata printr-un imobil situat intr-un bloc nou, etaj intermediar.
  Proprietatea se compune dintr-o bucatarie mobilata, utilata complet cu electrocasnice de inalta calitate, inclusiv masina de spalat vase pentru confortul dumneavoastra. Delimitarea dintre bucatarie si camere se realizeaza prin usa de sticla care creeaza o nota de eleganta imobilului, acesta avand dotari peste medie inclusiv sistem de incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat din lemn masiv.
  Livingul se deschide catra dumneavoastra cu o suprafata generoasa de 20mp care este completat de terasa, aceasta fiind de 8mp. Dormitorul este partial mobilat cu Arredo Mobili Italia.
  Oferta este completata de o boxa la subsolul imobilului cu o suprafata de 5mp.Noul proprietar avand posibilitatea de achizitionarea unui loc de parcare rezervat pentru dumneavoastra.
  78000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Central