Apartament 2 camere, sectiunea LUX , Brasov

Brasov, Brasov
CDV74664

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  99000 €
  Apartament 2 camere, sectiunea LUX , Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 70mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: A (92-100)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare un apartament cu doua camere, segmentul LUX, situat in Brasov, zona Blumana 3.
  O veritabila bijuterie rezidentiala care imbina armonios apartamente luxoase cu 2 si 3 camere, intr-un concept unic de locuinte de lux, de viata si confort, in centrul carora este clientul nostru si familia acestuia.
  Avem doar doua apartamente pe fiecare nivel, orientare sudica si camere ultraspatioase scaldate de lumina dulce naturala, care va vor cucerii definitiv.
  Pardoseala din living, dining,, bucatarie, hol, baie si debara este placata cu marmura Cappucino, iar cea din dormitor cu parchet din bambus masiv lucios light carbon, ambele avand incalzirea incorporata.
  Terasele si casa scarii sunt placate cu piatra naturala travertin.
  Baia tip Spa este decorata in stil burghez cu marmura Emperador Dark/Light, blat si lavoar din marmura, iar bateria speciala cu cristale Swarovski.
  Bucataria complet utilata si mobilata va inspira Chef-ul din dumneavoastra. Marmura scapitata si blatul din lemn masiv sunt accentuate seara cu ajutorul luminii calde ambientale tip LED montate in si sub cabinetele suspendate.
  Intregul spatiu al apartamentului este accesorizat cu lumini LED calde cu senzori , aplice de perete si LED-uri cu spot in tavan.
  Spatiul redus alocat acestei prezentari, ma face sa ma opresc aici si sa va invit la o discutie amicala la biroul nostru, in care sa va descriu cu lux de amanunte particularitatile de exceptie ale acestei proprietati.

  Consilier dedicate acestei oferte :
  domnul Adrian Munteanu
  0786260804

  Detalii , fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive :
  www.ascendentimobiliare.ro
  99000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Blumana