64.000 €

Lacul Tei , vanzare apartament 4 camere

Lacul Tei , vanzare apartament 4 camere
Cam2Cam11DormitorHolSalon
  • Numar Camere: 4 camere
  • Telefon Mobil: 0722552028
  • Strada: Cristea Mateescu nr.8
  • Localitate: BUCURESTI
  • Judet: Bucuresti
LoadingSalveaza anuntul la FavoriteSalveaza anuntul la FavoriteLoadingVezi lista de anunturi cu sau lista cu Anunturi din Bucuresti

Proprietar, vand un apartament cu 4 camere, de 90 mp, luminos, cu imbunatatiri, cu 2 bai si 2 balcoane, in zona Lacul Tei. Apartamentul are repartitoare de caldura si apometre instalate, avand intretinerea mica. Imobilul nu este stradal, are spatiu generos si linistit in jurul blocului si este la doar cateva minute distanta de 3 parcuri.
Blocul este din 1983, are 2 lifturi functionale, monitorizare video, terasa renovata cu garantie si un mic etaj tehnic. Apartamentul fiind situat la etajul 8, are acces la terasa blocului unde in timpul sezonului cald poate fi amenajata o gradina cu spatiu de relaxare. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati prin telefon sau email.
In zona exista acces rapid la toate mijloacele de transport in comun. Apartamentul se invecineaza cu zonele Stefan cel mare, Colentina, Pipera, Floreasca si Barbu Vacarescu. Apartamentul merita vazut, oferta este limitata.

Cand telefonezi mentioneaza faptul ca suni in legatura cu Anuntul imobiliar publicat pe CaseDeVanzare.ro
ID de referinta anunt: 88052d5b551d339f

Nu sunt etichete

  

Probleme cu acest anunt imobiliar?

Cerere in curs de procesare, Va rugam sa asteptati...

Flyer pentru scara blocului

O actiune de suflet, de la vecin la vecin.
Flyer pentru printat si afisat la scara blocului.
Printeaza Word sau Printeaza PDF